Logo OTTO Fuchs KG

OTTO FUCHS cégcsoport

A fémfeldolgozás úttörőjéből gazdag tapasztalati bázison erőteljes innovációs erő és kreatív gondolkodás által az évek során létrejött egy stabil cégcsoport, ami ma a nemzetközi csúcsokra tör.

2014-ben a 8.700 dolgozó meinerzhageni központtal és leányvállalatokkal Európában valamint a Tengerentúlon 2,32 milliárd EUR forgalmat generált
 


OTTO FUCHS KG - a központi gyár

Kovácsolás, extrudálás és gyűrűhengerezés

Innovatív fejlesztési partnerként állunk egyedi koncepciókkal és megoldásokkal az alábbi iparágakban

  •  repülőgép és űripar
  •  autóalkatrész gyártás
  •  építőipar valamint
  •  gépgyártás


vevőink rendelkezésére. Vevő orientált ügyfélkezelés és több évtizedes anyag és gyártási eljárás Know-How-nk célzott használata a kovácsolás, extrudálás és gyűrűhengerezés területén mindig újabb és versenyképesebb termékeket hoz létre.

Innovatív alumínium-, magnézium-, titán- és nikkelötvözetből készülő félkész termékek és alkatrészek azok a termékeink, amelyeket zárt értékteremtési láncon keresztül – alapanyag előállítástól az átalakítási folyamaton keresztül a beépítésre kész megmunkálásig - gyártunk és fejlesztünk vevőink számára. A saját laborunk nem csak az anyagok állandó minőségi felügyeletét biztosítja, hanem vevőink termékötletei számára új ötvözeteket fejleszt.

Magas teljesítményű anyagoknak aduk formát és funkciót.

 

 

© OTTO FUCHS Hungary Kft. | Minden jog fenntartva.